Pod vplyvom Vodnára: Do života týchto znamení zaveje nový vietor, zásadnú zmenu pocítia najmä vo vzťahoch!

Je známe, že Vodnári sú slobodomyseľní a voľní ako vtáci. Túto energiu so sebou v najbližšie dni prinesú viacerým znameniam ...
  • Zdroj: Getty/Tijana87

Je známe, že Vodnári sú slobodomyseľní a voľní ako vtáci. Túto energiu so sebou v najbližšie dni prinesú viacerým znameniam a ovplyvnia tak ich rozhodovanie aj sebavedomie.

2. Vodnár

Sám Vodnár pociťuje energiu nového začiatku obzvlášť intenzívne. Potreba vymaniť sa zo starých vzorcov nebola nikdy taká silná, ako teraz. Váhavosť z minulého týždňa sa rozplynie ako ranná hmla a Vodnár jasne uvidí, prečo romantický vzťah alebo konkrétna osoba už nemá v jeho živote miesto. Aj keď rozhodnutie nie je ľahké, potrebu zmeny cíti hlboko vo vnútri a vie, že je čas vydať sa na novú cestu.

Porodili ste Vodnára? Takéto výnimočné schopnosti bude mať! Zobraziť článok

3. Váhy

Vodnársku energiu pocíti aj vzdušné znamenie Váhy. Doslova im brní v prstoch - sedieť na mieste je pre nich neskutočne náročné. Inak sa nedá vysvetliť, prečo sa Váhy, ktoré potrebujú harmóniu, už nevyhýbajú konfliktu, ale kráčajú priamo k nemu. Výsledkom je rozchod, ktorý bude spočiatku veľmi bolestivý a nepríjemný, no nakoniec otvorí cestu k úplne novým príležitostiam.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});