Burak Özçivit si podmanil aj slovenské ženy: Seriálový Bali Bey už našiel svoju ŽIVOTNÚ LÁSKU, ale jeho manželka sa trápila!

Tmavovlasý rodák z Istanbulu s uhrančivým pohľadom a vypracovanou postavou si získal svoju priazeň aj medzi Slovenkami vo vekovom rozmedzí ...
  • Zdroj: Instagram / @balibey, @burakozcivit

Tmavovlasý rodák z Istanbulu s uhrančivým pohľadom a vypracovanou postavou si získal svoju priazeň aj medzi Slovenkami vo vekovom rozmedzí od stužkovej po dôchodok.

Burak Özçivit (*24.12.1984) je v súkromí už dvojnásobným oteckom, oboch synov  mu porodila manželka Fahriye Evcen (herečka a modelka) s ktorou sa vzali v roku 2017. Krásny pár spolu naspieval aj skladbu Hasretinle Yandı Gönlüm (Moje srdce horí túžbou po tebe).

Burak nikdy nepatril medzi sukničkárov, mal dlhodobé vzťahy. Pár tvoril s tureckou herečkou Zeynep Dörtkardeshler, iránskou modelkou Mahlagu Jaber a tureckou modelkou Ebru Shem.

Meryem Uzerli
Premena seriálovej Hürrem vyráža dych: Závislá od plastík? Zobraziť článok

S modelkou Ceylan Chapa (2011 - 2013) to už bolo natoľko vážne, že sa schyľovalo k svadbe, ale počas nakrúcania seriálu The Songbird King sa zamiloval do Fahriye Evgen. Nakoľko sa však občas stretával so svojou ex pri práci, o žiarlivostné scény modelky nebola núdza.

Počas manželstva s Fahriye kolovali v roku 2019 fámy, že Burak má veľmi blízko k herečke Ozge Torer. Manželia aj herečka to popreli. Pred pár týždňami mu manželka porodila druhého syna, pár je od šťastia bez seba.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});