Z týchto signálov je možné PREDPOVEDAŤ rozvod! Drahé svadby nemusia skončiť happyendom, pravdepodobnosť krachu je TAKÁTO VYSOKÁ

Na niektorých svadbách už od začiatku podvedome cítite, že im to dlho nevydrží. Kto taký dar nemá, ten si môže zapamätať nasledujúce ...

Na niektorých svadbách už od začiatku podvedome cítite, že im to dlho nevydrží. Kto taký dar nemá, ten si môže zapamätať nasledujúce znaky, ktoré možno veľa napovedia.

Fotogaléria

3. Vek: Ženy o tri a viac rokov staršie ako ich manželia majú o 53 percent vyššiu pravdepodobnosť, že sa rozvedú, ako tie, ktoré sú len o rok staršie alebo o tri roky mladšie.

4. Tzv. „Štyria jazdci“: Jedná sa o štyri druhy negativity rozvodu, ku ktorým patria: kritika, pohŕdanie, obranný postoj a vyhýbanie sa rozvodu. Ak sú títo „štyria jazdci“ pravidelnými návštevníkmi vzťahu, rozvod môže byť tým nasledujúcim.

Babenky, otvorte oči! 5 SIGNÁLOV, že sa s vami partner pravdepodobne už čoskoro rozíde Zobraziť článok

5. Pohľad spať: Je dôležité, ako sa pár spätne pozerá na svoj vzťah. Ak si spomenú na svoje šťastné začiatky a cítia pri tom radosť, tak aj pri spomienke na horšie časy, čerpajú zo svojich začiatkov ďalšiu silu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});