Príbeh totálne znechuteného chlapa: Po TOMTO sa mi moja EX úplne a navždy zhnusila!

“Moja EX manželka Lucia bola vždy neskutočne krásna žena. Aj to bol dôvod, prečo som sa s ňou v minulosti zaplietol, začína svoje rozprávanie ...

“Moja EX manželka Lucia bola vždy neskutočne krásna žena. Aj to bol dôvod, prečo som sa s ňou v minulosti zaplietol," začína svoje rozprávanie 39-ročný Matúš.

Fotogaléria

Jej správanie bolo časom neúnosné 

“Lucia si potrpela na drahé veci. Predtým bola zvyknutá, že ich dostávala od svojich bývalých, neskôr si na ne zvykla pri mne. Časom však boli jej potreby neúnosné. Nové kabelky za niekoľko tisíc striedali drahé oblečenie, či topánky.

Neskôr jej už nestačilo ani nové auto, lebo chcela lepšiu značku. Na dovolenky (niekoľkokrát do roka) som minul desaťtisíce, pričom ona sama vôbec nepracovala! Nákupy, kávičkovanie s kamarátkami či cvičenie pokladala za aktivity, popri ktorých nemala čas na prácu.”

Ilustračná foto
Robila som bordelmamu: Nemyslite si, že v erotických salónoch pracuje spodina, oveľa horšie ženy sú vonku Zobraziť článok

Zašlo to príliš ďaleko 

“Po pár rokoch ma prestalo baviť byť IBA jej sponzorom. Vymyslel som si, že moja firma je na tom zle a budem musieť pár vecí predať. Vrátane jej auta, samozrejme. V ten deň začala vyvádzať, ako šialená.

Vraj to psychicky nezvládne a zrúti sa. Vtedy som spoznal jej pravú povahu a pochopil som, že toto v živote nepotrebujem. Bol koniec. V ten týždeň som požiadal o rozvod.  

Zobrala si všetko, čo som jej kúpil – samotný rozchod ju príliš netrápil. Keď sa časom dozvedela, že o žiadne peniaze som neprišiel, snažila sa vrátiť späť. Moje dvere však zostali zatvorené…"

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});