Otrávila ho vo vzťahu, zdupkal k inej: Keď sa spamätala, zmenila TOTO a on sa do nej znova zaľúbil až po uši. Jej tajomstvo?

Nepoznáme ženy, ktoré by boli v pohode s tým, keď ich muž opustí kvôli „druhej“. Ale poznáme jednu, ktorá spravila naozaj veľa pre to, ...

Nepoznáme ženy, ktoré by boli v pohode s tým, keď ich muž opustí kvôli „druhej“. Ale poznáme jednu, ktorá spravila naozaj veľa pre to, aby sa ku nej jej ex vrátil. Rozprávka so šťastným koncom...

Fotogaléria

Petra. Vždy nenápadná, trošku pevnejšia, ktorá nikdy príliš neriešila, ako vyzerá. Vedela ľudí rozosmiať, bola vždy veselá a pozitívne naladená. Úprimne? Kamaráti si ju vždy predstavovali po boku veselého dobráka, no božsky vyzerajúceho samca na zozname rozhodne nemali.

Patrick Dempsey
Mužovi stačí na tele jeden ZNAK, a ženy po ňom viac ŠALEJÚ: Ruku na srdce, aj vy z takýchto chlapov idete do kolien? Zobraziť článok

Keď im predstavila svojho nového partnera, trénera Maroša (nie Molnára z televízie), všetci boli z neho paf. Vyzeral neskutočne, no čo bolo najdôležitejšie, Petru mal úprimne rád práve kvôli jej veselej povahe. 

Lenže Marošovi po rokoch začalo prekážať, že Petra svoje zdravie úplne ignorovala, stále viac a viac priberala a nadbytočné kilá jej spôsobovali aj zdravotné problémy.

Kelly Brook
Najdokonalejšie ženské miery podľa vedcov sú iné ako by ste čakali: AHA, táto herečka ich má! Zobraziť článok

Od začiatku jej podával pomocnú ruku, snažil sa ju motivovať, chcel jej pomôcť. Tvrdošijne to odmietala a zmenilo sa aj jej správanie. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});