Nie je to len o veľkosti! Ideálnu podprsenku pre váš tvar pŕs nájdete iba ak nepodceníte TOTO

Skoncujte so stresom okolo podprseniek! Takto konečne nájdete tú správnu!

Skoncujte so stresom okolo podprseniek! Takto konečne nájdete tú správnu!

Fotogaléria

3. S okrúhlym hrudníkom máte veľa možností

Vaše prsia sú dokonale okrúhle, pevné a majú rovnomerný objem v spodnej aj vrchnej časti pŕs? Výber podprsenky bude hračka! Vaše prsia si vyžadujú malú oporu a žiadne tvarovanie, preto môžete nosiť podprsenky od výmyslu sveta.

4. Východo-západný hrudník potrebuje jemnú podporu

Nie, nič politické! Jednoducho - jeden prsník sa pozerá na východ, druhý na západ. Ak pravá bradavka smeruje mierne doprava a ľavá doľava, máte takzvaný "východo-západný hrudník". Pre ženy, ktoré sa spájajú s týmto typom pŕs, je veľmi dôležité, aby na strane ich podprsenky neboli žiadne odieracie švy, ktoré tlačia do citlivých bradaviek.

Muži nahlas o tom, čo si NAOZAJ myslia o malých a OBRÍCH prsiach: Áno, páčia sa nám veľké tekvice... ALE! Zobraziť článok

Noste pohodlné tričkové podprsenky alebo úplne hladké, bezšvové podprsenky. Podpery zabudované na bokoch zabránia "vytekaniu" pŕs a jemne stlačia prsia v strede. Aj to vytvára pekný dekolt!

5. Podprsenky s kosticami sú ideálne pre široko rozmiestnené prsia

Pri širokom tvare je medzi oboma prsiami väčšia medzera. Na rozdiel od východozápadnej formy však bradavky smerujú dopredu a nie do strany. Najlepší spôsob, ako uzavrieť medzeru, je nosiť podporné podprsenky s kosticami, ktoré jemne vytvarujú a vycentrujú poprsie. Najlepšie sadne Plunge podprsenka alebo Balkonetka.

6. Dokonalá podprsenka pre asymetrické prsia má vyberateľné vypchávky

Žiadny prsník nie je úplne symetrický. U mnohých žien je však jeden rozpoznateľne väčší ako druhý. Rozdiel skryjete správnou podprsenkou. Perfektné sú modely s odnímateľnými vypchávkami. Stačí vytiahnuť výstuž na strane, kde je hrudník o niečo väčší. Ak treba, pridajte  pod menším prsníkom podložku navyše. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});