Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kedy prichádzame o nevinnosť? Dozvedeli sme sa priamo od žien aj to, ako vyzeral ich PRVÝ SEX

V časoch našich starých mám sa väčšinou stávalo, že žena bola nevinná až do svadobnej noci (teda, ak ženích po alkohole ešte vládal). ...

V časoch našich starých mám sa väčšinou stávalo, že žena bola nevinná až do svadobnej noci (teda, ak ženích po alkohole ešte vládal). Postupne sa vek „straty venčeka“ ale znižuje.

Fotogaléria

Na Slovensku je priemerný vek straty panenstva cca 18 rokov. Väčšinou sa to stane s mierne starším mužom, kde je vyšší predpoklad sexuálnych skúseností. Prvý sex môže byť pre niekoho mierne stresujúci, a skúsený náprotivok vie vstup do sveta sexu lepšie spríjemniť.

Tým vás samozrejme nechceme odrádzať od sexu s neskúseným mužom. Pretože aj ten, pokiaľ si niečo vopred naštuduje z kníh, a neskončí len u nereálnej pornografie, dokáže so správnou mierou empatie v posteli malé divy.

Masturbácia mužov a žien: Kedy sa k nej uchyľujú? Výskum upozornil na pikantné detaily! Zobraziť článok

Mnohé dnešné štyridsiatničky sa stali ženami s veľkým Ž na prelome strednej a vysokej školy. Lenže na mnoho mladých dievčat sa vyvíja tlak vrstovníčok už koncom základnej či začiatku strednej školy, aby to vyskúšali tiež, lebo ony to už majú (vraj) za sebou. Nepoddajte sa tomu, lebo veľakrát to nie je pravda, a chcú byť len zaujímavé.

Opäť sme diskrétne vyspovedali respondentky s otázkou „Kedy ste prišli o nevinnosť? Ich odpovede si môžete prečítať na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});