Poslednou láskou Elvisa Presleyho bola NÁDHERNÁ ŽENA: Našla ho mŕtveho v kúpeľni a TOTO už kráľ rokenrolu nestihol spraviť!

Okolo Elvisa sa vždy točilo množstvo krásnych žien, dokonca aj počas jeho manželstva s Priscillou. Tá posledná si zaslúži zvláštnu ...

Okolo Elvisa sa vždy točilo množstvo krásnych žien, dokonca aj počas jeho manželstva s Priscillou. Tá posledná si zaslúži zvláštnu pozornosť.

Fotogaléria

Posledná láska

Stretli sa v roku 1976 po tom, čo opustil Lindu Thompson. Láska medzi Elvisom a Ginger vraj horela obrovským ohňom,  a ich prvé stretnutie sa skončilo vášnivým bozkom. Ginger Alden bola v tom čase herečkou a modelkou.

Elvis ju požiadal o ruku diamantovým zásnubným prsteňom po dvoch mesiacoch chodenia. Sama to neskôr vo svojich knižných pamätiach opísala: „bol príliš zdvorilý na to, aby som to povedal“. V tom čase mala jeho dcéra Lisa Marie asi 8 - 9 rokov.

Tvorili pár od konca roka 1976 do Elvisovej predčasnej smrti 16.8. 1977. Práve Ginger našla speváka mŕtveho v kúpeľni domu v Memphise. Príčinou smrti bol infarkt, mal len 42 rokov.

Toxický vzťah s Marlonom ju dohnal do náručia Elvisa: Rita Moreno odhaľuje sexuálne kvality dvoch najväčších hviezd všetkých čias Zobraziť článok

Svadba sa nikdy nekonala, no Ginger vždy dúfala, že kvôli nej zmení svoj škodlivý životný štýl (pracovné vyťaženie, drogy, alkohol, lieky).

Viac fotiek uvidíte v našej GALÉRII.

Ginger Alden sa narodila 13.11. 1956 v Memphise (štát Tennessee). Ako herečku ste ju mohli vidieť vo filmoch ako Lady Grey (1980), Capitol (1982) a Živá legenda: Kráľ rock and rollu (1980). Po Elvisovej smrti sa neskôr vydala za režiséra Ronalda Leysera (1991 - 2015) s ktorým mala syna Huntera.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});