Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

SEX a ALKOHOL nie je až taká skvelá kombinácia, ako si myslíte: Viete dámy, čo všetko vám hrozí?

Predstava, že alkohol pôsobí ako akýsi elixír lásky, je známa už celé veky. Má nás príjemne uvoľniť, jemne vzrušiť a pripraviť na samotnú ...
  • Galéria4
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Predstava, že alkohol pôsobí ako akýsi elixír lásky, je známa už celé veky. Má nás príjemne uvoľniť, jemne vzrušiť a pripraviť na samotnú „akciu“.

Fotogaléria

Je zaujímavé, že podľa niektorých výskumov sa ľudia v baroch väčšinou po treťom poháriku rozhodnú, či si vyvolený náprotivok chcú v ten večer pozvať domov na „bližšie spoznávanie“.

8 vážnych dôvodov, prečo by ste mali mať sex VŽDY, keď je to možné Zobraziť článok

Trocha alkoholu síce uvoľní telo a hlavu, ale čo robí s našimi pohlavnými orgánmi? Či pitie zlepší vaše orgazmy, alebo má skutočne afrodiziakálne účinky sa hneď dozviete.

Úžas aj totálne trapasy: Slováci a Slovenky opísali svoje PRVÉ MILOVANIE. Pozor, nič pre slabé povahy! Zobraziť článok

Alkohol zvyšuje u žien hladinu mužského pohlavného hormónu testosterónu. Ten zohráva úlohu pri (vyššej) sexuálnej túžbe. Znižujú sa zábrany a stúpa sebavedomie.

Ale to neznamená, že z pár pohárikov bude ženské telo nadšené. Nadmerné pitie napríklad môže u žien negatívne ovplyvniť vlhkosť vagíny. Mozog síce bude kričať ZA sex, ale spodok bude (nepochopiteľne) PROTI. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});