Cenná rada k malým čiernym: Známa módna stylistka ukázala, ako si ich obliecť SPRÁVNE

Čo už môžete na jednoduchom outfite pokaziť?! V podstate nič! Oblečiete si malé čierne, k nim sandále alebo lodičky a kabelku. Tajomstvo ...

Čo už môžete na jednoduchom outfite pokaziť?! V podstate nič! Oblečiete si malé čierne, k nim sandále alebo lodičky a kabelku. Tajomstvo sa však skrýva v malých detailoch, a práve na to poukázala známa módna stylistka, Mirka Dobiš Michalková.

Fotogaléria

Na Instagrame má vyše stotisíc sledovateľov a je známa pod umeleckým menom FashionSpy. Mirka má módu v malíčku, je vždy dokonale zladená a svoje skvelé inšpirácie na outfit či cenné rady pravidelne prezentuje na sociálnych sieťach. 

Francúzky sa húfne vracajú k tejto nadčasovej kabelke: Klasika, ktorú si môže dovoliť každá! Zobraziť článok

Nedávno prezradila niečo o kombinovaní topánok a kabelky. Kus svojho umenia názorne predviedla na malých čiernych kokteilových šatách a ten rozdiel je očividný!

"Dokonalé ladenie tón v tóne, alebo dokonca z rovnakej kolekcie, série či značky je dávny prežitok. Aktuálne oveľa viac trendovo pôsobí, keď kabelku alebo topánky zladíte s outfitom a necháte tak vyniknúť len jednému kúsku. Ak sa rozhodnete ladiť ako na prvom obrázku, nie je to žiadne módne faux pas, len otázka vkusu," vysvetľuje Mirka. 

Berte si príklad z najštýlovejších celebrít.
Nebudete v nich vyzerať ani trochu divne: 3 šialene TRENDY kúsky, ktoré môžete nosiť bez ohľadu na vek Zobraziť článok

Inšpiráciu od celebrít nájdete v galérii.

Samozrejme, vy sa rozhodnete, čo a ako si zladíte, ide hlavne o to, aby to bolo vkusné, aby ste sa vo vybranom outfite cítili dobre. Na malých detailoch však skutočne záleží, dokážu dodať celkovému looku neuveriteľný šmrnc, aj nádych ľahkej elegancie. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});