Brigitte Bardot priznala, že nebola dobrou matkou, ani babičkou: Kvôli drsnému výroku na roky STRATILA SYNA! Mohla toto povedať!?

Hviezda francúzskej kinematografie otehotnela ako 25-ročná. Vtedy sa ešte cítila mladá na materstvo, a skôr sa chcela sústrediť na kariéru.

Hviezda francúzskej kinematografie otehotnela ako 25-ročná. Vtedy sa ešte cítila mladá na materstvo, a skôr sa chcela sústrediť na kariéru.

Fotogaléria

Anne Camille Charrier Bjerkan (*1985) a žije úplne mimo pozornosti médií. Pracuje ako právnička, vydala sa v roku 2014 a má dcéru.

Thea Josephine Charrier Bjerkan (*1990, Oslo) sa chvíľu venovala modelingu a začala sa učiť francúzsky, aby sa mohla občas porozprávať s babičkou. Je vydatá a je matkou jedného dieťaťa.

 Sophia Loren
Sophia Loren (88) opäť na očiach: Pozrite sa, ako výborne vyzerá celá v bielom! Zobraziť článok

Brigitte neskôr uviedla, že ju raz ročne navštívi syn aj s vnučkami. Teraz vidí, aký skvelý muž sa z jej syna stal, hoci podľa jej slov nemajú nič spoločné, veľmi dobre si rozumejú. Je šťastná, že sa im po toľkých desaťročiach podarilo urovnať vzťah.

Pozrite si fotky legendárnej BB v galérii!

Brigitte Anne-Marie Bardot (88) je bývalá francúzska modelka, herečka a speváčka. Po tom ako sa objavila v šestnástich filmoch sa stala celosvetovo známou pre účinkovanie v kontroverznej romantickej dráme svojho manžela Rogera Vadima "...a Boh stvoril ženu" (1956).

Celkovo nakrútila 47 filmov a účinkovala vo viacerých divadelných predstaveniach. Ako speváčka naspievala asi 80 piesní. Kariéru ukončila v roku 1973 a začala sa venovať boju za práva zvierat. Celkovo bola štyrikrát vydatá. So súčasným manželom, francúzskym politikom Bernardom d'Ormaleom, sú spolu od roku 1992.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});