Šokoval vás správou o rozchode? Použite jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, o pár dní ho máte späť!

Ak sa vám niekedy stalo, že vám muž povedal, že nie je pripravený na vzťah, potom viete, aké je to frustrujúce. Nerobte chyby, ktoré ...

Ak sa vám niekedy stalo, že vám muž povedal, že nie je pripravený na vzťah, potom viete, aké je to frustrujúce. Nerobte chyby, ktoré vás robia smutnou. Choďte na to takto!

Fotogaléria

Keď príde na vážny rozhovor a vy si vypočujete výhovorky, povedzte magické slovo: rozumiem. Neznamená to, že s ním súhlasíte, znamená to len, že má právo na svoje rozhodnutie a vy si to uvedomujete.

Nehovorte okrem toho nič iné. Pravdepodobne sa váš náprotivok bude cítiť previnilo a bude mať pocit, že by mal svoje konanie ospravedlniť ešte triviálnejšími dôvodmi, ktoré by vás za normálnych okolností vyprovokovali k hádke. Opäť mu len dajte najavo, resp. jasne povedzte, že rozumiete.

Skočili ste si s partnerom do vlasov? Vďaka týmto 5 vetám vyhráte každú hádku! Zobraziť článok

V tomto bode vám pravdepodobne ponúkne, že sa stále môžete stretávať ako doteraz. Vtedy povedzte, že to oceňujete, ale že vám to nevyhovuje.  Máte ho predsa rada, ale určite nie viac ako seba. Týmto sa s veľkou pravdepodobnosťou váš rozhovor ukončí.

Svoj názor na vzťah zmení až keď odídete. Odolajte nutkaniu zavolať mu alebo mu napísať a nechajte ho, aby vás vyhľadal. Ukázali ste svoju hodnotu a porozumenie. Ak máte trpezlivosť čakať, kým sa ozve, bude pripravený byť s vami, pretože to bude JEHO nápad. Ak nie, nestojí za to...

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});