Je umelá, vulgárna, ide po prachoch, tvrdia muži o Ceterovej. Čo na to Vémola, keď je svadba na spadnutie?

Po dvoch deťoch, mediálnych prestrelkách a obvineniach z nevier si nakoniec povedia áno. Reč je o známom česko – slovenskom celebritnom ...
  • Galéria6
  • Zdroj: Instagram / @lela_ceterova_official

Po dvoch deťoch, mediálnych prestrelkách a obvineniach z nevier si nakoniec povedia áno. Reč je o známom česko – slovenskom celebritnom páriku.

Fotogaléria

"Ja som videl, ako od teba utekala. Stojí pri tebe maximálne vtedy, keď počuje niečo zacinkať. Toto divadlo vám už nikto neverí," tvrdí sledovateľ Vémolu na Instagrame. "Zlatokopka," pridáva sa ďalší. Fanúšikovia spomínajú aj prepierané nevery, políciu, hádky, dokonca aj násilie. Na všetko sa však rýchlo zabudlo.  

"Veľké poďakovanie patrí aj mojej žene, ktorá stojí vždy pri mne a dobrá správa nakoniec: láska, pás je doma a svadba vo štvrtok bude," napísal šťastný Vémola hneď, ako sa stal šampiónom Oktagonu MMA. Dal tým jasne najavo, že kašle na reči, Lela bude jeho aj oficiálne. 

Ale poďme od ziačiatku! On, český MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola, ona, slovenská modelka Lela Ceterová. Zdá sa, že zlé časy v súkromí sú za nimi, a Karlosovi sa darí aj v zápasníckej klietke.  

Za sebou majú tie spomínané divoké časy, výdatne prepierané (a nebolo to len na 40-tke) vo všetkých známych médiach. Raz to mala byť Karlosa nevera s fitness modelkou Zdenkou Černou, potom Lelina (nepotvrdená), sťahovanie sa k mame, udobrovanie v Dubaji … no turecká telenovela s minimálne dvesto časťami by mala čo robiť, aby ich vzťahu vedela zdarne konkurovať.

Koniec dobrý, všetko dobré. Budúca šťastná nevesta má už to najhlavnejšie v suchu. Ochutnávka dopada na výbornú, šaty a topánky včas dorazili, snáď sa už dovtedy nič nepokazí.

Rovno pridávame ešte jeden dôležitý dátum. Svadobný. Hoci bude atypicky vo štvrtok 28.7.2022., pre pár má byť zvolený deň doslova magickým dátumom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});