Ktoré celebrity čoskoro čakajú mamičkovské povinnosti? Už teraz dcéra Brucea Willisa, aj ďalšie žiaria ŠŤASTÍM

Rok 2022 bol pre niektoré celebrity úspešný a vzrušujúci. Okrem svadieb (JLO, Rita Ora, Anya-Taylor Joy...) a pôrodov (Rihanna, Adriana ...

Rok 2022 bol pre niektoré celebrity úspešný a vzrušujúci. Okrem svadieb (JLO, Rita Ora, Anya-Taylor Joy...) a pôrodov (Rihanna, Adriana Lima, Sophie Turner... ) ich niekoľko ostalo v radostnom očakávaní.

Fotogaléria

Kaley Cuoco (37)

Herečka je známa hlavne zo seriálov ako Čarodejnice alebo v úlohe Penny z Teórie veľkého tresku. Po dvoch rozvodoch s novým partnerom a kolegom Tomom Pelphreyom zdieľali momenty z tehotenstva na sociálnych sieťach. Kaley 11.10.22 oznámila, že je nielen tehotná, ale to bude aj dievčatko.

Kim Kardashian
Kim Kardashian schudla po pôrode viac ako 30 kíl: Zabudnite na zákazy a jedzte toto Zobraziť článok

Khloé Kardashian (38)

Modelka a herečka s dnes už bývalým partnerom Tristanom Thompsonom čakajú podľa webu Page Six druhé spoločné dieťa prostredníctvom náhradnej matky (počatie malo prebehnúť v novembri 2022). O mesiac na to sa mala prevaliť informácia, že Tristanovi porodila v decembri dieťa iná žena. Khloé a Tristan už majú spolu dcéru True (4).

Tip: Nakoľko tu máme ešte len začiatok roka, tak do jeho ukončenia niektoré slávne dámy stihnú otehotnieť aj porodiť. Môžete si napísať svoje súkromné tipy na papier, a v decembri si ho skontrolovať, akú ste mali úspešnosť. To sa samozrejme týka aj slovenských speváčok, moderátoriek či herečiek.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});