Oscarová herečka oznámila tehotenstvo: Má 48 rokov a čaká dvojičky. Vo vyššom veku rodili aj ďalšie známe krásky

Dobrých správ nikdy nie je dosť. Ak sa jedná o deti, radosť je o to väčšia.

Dobrých správ nikdy nie je dosť. Ak sa jedná o deti, radosť je o to väčšia.

Fotogaléria

Horúcou novinku zo súkromia sa počas vystúpenia v šou Good Morning America pochválila hollywoodska herečka Hilary Swank, ktorá oznámila tehotenstvo – a rovno s dvojičkami. Toto je niečo, po čom som túžila už dlho, že budem mamou," povedala vysmiata Hilary. "A nielen jedného, ​​ale dvoch. Nemôžem tomu uveriť."

Títo úspešní muži sa stali otcami na staré kolená: Poslednému v zozname sa narodil syn pred 90-tkou! Zobraziť článok

Herečka dodala, že je na konci prvého trimestra, a presný dátum pôrodu nechce ešte prezradiť. Niektoré klebety tvrdia, že využila pomoc na klinike asistovanej reprodukcie.

Pred založením rodiny stihla skvelú hereckú kariéru. Začínala úlohami vo filmoch Buffy the Vampire Slayer (1992) a The Next Karate Kid (1994).

O pár rokov neskôr už držala v rukách prestížnych Oscarov. Prvého za hlavnú úlohu vo filme Chlapci neplačú (1999) a druhého za stvárnenie Maggie Fitzgeraldovej vo filme Million Dollar Baby (2004). Vidieť ste ju mohli aj v snímkach ako Jadro, Čierna Dahlia alebo Loganovi parťáci.

Hilary je druhýkrát vydatá. Prvé manželstvo s americkým hercom a režisérom Chadom Loweom (1997 - 2007) ostalo bezdetné.

Od roku 20108 je vydatá za podnikateľa Philipa Schneidera. O ruku ju požiadal v roku 2016, po jeden a pol ročnej známosti. Obaja sa z príchodu spoločných dvojičiek veľmi tešia.

Swank nie je jediná, ktorá sa stane mamičkou vo vyššom veku, tu sú ďalšie… Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});