Túžite si domov zariadiť podľa najaktuálnejších trendov? Toto sú TOP nábytkové novinky a dekorácie z parížskeho veľtrhu!

Kreatívci v oblasti najnovších trendov v dekoráciách, interiérového dizajnu a životného štýlu na Maison&Objet dokázali, že rok 2023 bude ...
  • Zdroj: Instagram: @wigiwama / @101cph / @rug_society

Kreatívci v oblasti najnovších trendov v dekoráciách, interiérového dizajnu a životného štýlu na Maison&Objet dokázali, že rok 2023 bude stáť za to!

3. Zamerajte sa na „kučery"

Kučeravé materiály sa objavili už v roku 2022 a ich popularita neprestáva rásť. Najprv sa objavili na pohovkách, teraz si podmanili aj kreslá a taburetky.

Catherine Zeta Jones
Štýlovejšiu výzdobu ste nevideli: Catherine Zeta-Jones ukázala svoj prepychový dom! Zobraziť článok

Tento rok však prechádza zvlnená vlna zmenou. Nová vlna je zmiešaná s polyesterom alebo vyrobená úplne nanovo zo syntetických vlákien, aby sa uľahčila starostlivosť a predĺžila sa jej životnosť.

4. Dilema pohovky

Vypadnite z nenápadného kusu nábytku, na ktorom lipnete už desaťročie alebo aj viac. Pohovka, srdce obývacej izby, sa stala módnym výrazom par excellence vo všetkých štýlových interiéroch. Túto sezónu máte na výber medzi medzi zakrivenou pohovkou z ecru krimpovanej vlny alebo pohodlnou menčestrovou pohovkou.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});