Túžite si domov zariadiť podľa najaktuálnejších trendov? Toto sú TOP nábytkové novinky a dekorácie z parížskeho veľtrhu!

Kreatívci v oblasti najnovších trendov v dekoráciách, interiérového dizajnu a životného štýlu na Maison&Objet dokázali, že rok 2023 bude ...
  • Zdroj: Instagram: @wigiwama / @101cph / @rug_society

Kreatívci v oblasti najnovších trendov v dekoráciách, interiérového dizajnu a životného štýlu na Maison&Objet dokázali, že rok 2023 bude stáť za to!

5. Travertínové konferenčné stolíky

Vyberať si medzi konferenčnými stolíkmi je oveľa jednoduchšie ako medzi pohovkami. Nezáleží na tom, či je guľatý alebo hranatý, hlavne, že je to travertín.

Rihanna
Ten výhľad z vane! Rihanna do svojho domu vrazila milióny, AHA, aký luxus ukrýva Zobraziť článok

Travertín je vápenatá hornina sivobielej až žltkastej farby, ktorá vzniká sedimentáciou sladkej vody. Ide o historický kameň, cenený na stavebné účely v starom Ríme a renesančnom Taliansku. Napríklad, Koloseum a Bazilika svätého Petra v Ríme sú tiež vyrobené z travertínu. V interiéroch však vyžaduje drobnú údržbu, rátajte s tým.

6. Ratan pre nebeské svetlo

Na veľtrhu hniezdili predovšetkým svietidlá vyrobené z prírodných materiálov ako ratan, tráva, sisal či špagát, pretože do interiérov prinášajú prirodzenosť. Sochárske rozmery XXL a mierne perforovaná štruktúra vytvárajú úchvatné svetelné efekty a nebeskú hru svetla a tieňa, ktorým nie je možné odolať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});