Štýlovejšiu výzdobu ste nevideli: Catherine Zeta-Jones ukázala svoj prepychový dom!

Hollywoodska stálica Catherine Zeta-Jones by sa pokojne uživila aj ako bytová dizajnérka. Pozrite sa, čím prekvapila svoju rodinu.

Hollywoodska stálica Catherine Zeta-Jones by sa pokojne uživila aj ako bytová dizajnérka. Pozrite sa, čím prekvapila svoju rodinu.

Fotogaléria

Deň vďakyvzdania je pre Američanom jeden z najväčších sviatkov. Berú si dovolenky, cestujú domov, varia, pečú, zdobia, oslavujú… V hanbe nezostala ani oscarová herečka, ktorá svoju rodinu prekvapila ohromnou výzdobou.

Hoci sa narodila v Spojenom kráľovstve, domov našla v krajine svojej životnej lásky Michaela Douglasa, s ktorým má dve deti Carys Zetu a Dylana Michaela.

"Trochu DIY v očakávaní na Deň vďakyvzdania. Milujem tieto blížiace sa prázdniny, moje deti sú doma z vysokej školy a ja sa už neviem dočkať!!!" Napísala Catherine na Instagrame a pridala video, z ktorého je zrejmé, že bežný spôsob života rozhodne nepreferuje.

Štýlové dekorácie, okázalý luster, dizajnový nábytok a abstraktné obrazy nie je možné prehliadnuť. 

Viac fotiek dizajnového nájdete v galérii!

Deň vďakyvzdania sa v USA oslavuje každoročne posledný novembrový štvrtok. Ide o spomienku na udalosti zo 17. storočia, konkrétne z roku 1621, kedy skupina pútnikov v americkom Playmouthe vzdávala vďaku za prežitie a úrodu. V roku 1789 ho George Washington vyhlásil za národný. Tradíciu z neho urobil až Abraham Lincoln.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});