Vzťahy tejto rodiny vás prekvapia: Neuveriteľne silný PRÍBEH plný lásky a empatie!

Linda a Christopher boli jedným z mnohých bežných párov na Floride. Po ôsmich rokoch manželstva a dvoch deťoch sa ale rozviedli.
  • Zdroj: Instagram / @ fruitsofmotherhood/

Linda a Christopher boli jedným z mnohých bežných párov na Floride. Po ôsmich rokoch manželstva a dvoch deťoch sa ale rozviedli.

„Na našom druhom rande mi Maddy povedala, ako vždy chcela byť mamou a ako sa aktívne snažila nájsť darcu,“ spomína Linda. „Hovorili sme o tom, aké by to bolo šialené, keby bol darcom Christopher a naše deti by mohli byť príbuzné. Spýtali sme sa ho o päť mesiacov neskôr."

Elton John s deťmi Elijahom and Zacharym
Elton John s manželom: Naše deti NIE SÚ adoptované! Vďaka tejto metóde sme rodičmi Zobraziť článok

Začiatkom roka 2022 sa obe ženy obrátili na Chrisa ich túžbou po dieťati – a po tom, aby sa on stal otcom. „Určite to nebolo okamžité áno," priznal. „Pre každú z nich som mal veľa otázok, na ktoré som potreboval odpoveď, kým mi to nebude vyhovovať."

„Mojím najväčším nesporným problémom bolo, že mi nevyhovovalo byť len darcom," vysvetlil ďalej Chris. Chcel som byť otcom/spolurodičom a legálne v rodnom liste. Okrem toho som sa nebál a nemám o všetko ostatné obavy. Viem, že všetci urobíme to, čo je pre naše deti najlepšie.“

„Z času na čas to bolo ťažké, ale celý čas sme hovorili o našich emóciách a to nám veľmi pomohlo," povedal Chris. „Obaja sme vedeli, že naše deti sú najdôležitejšie a možnosť vidieť ich každý deň bolo dôležitejšie, ako rozdelenie našej rodiny a úprimne povedané, robiť veci komplikovanejšími pre všetky strany“.

Amber Glenn, Belle Brockhoff, Timothy LeDuc 
Spoznajte LGBTI zimných športovcov: Títo profesionáli sa priznali ku svojej sexualite, medzi nimi aj známa ČEŠKA! Zobraziť článok

V novembri 2022 nová rodina Fruits-Gross-Haerting oznámila, že v máji 2023 čakajú dieťa. Medzitým sa aj Christopher posunul ďalej a má novú priateľku. Nezvyčajné fungovanie celej rodiny môžete sledovať aj na ich profile @fruitsofmotherhood.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});