V prípade Heard vs. Depp nastal zvrat: Herečka dospela k NEČAKANÉMU rozhodnutiu, toto oznámila na sociálnych sieťach

Herečka Amber Heard tvrdí, že už nebude napádať svoj prehratý súdny spor s Johnnym Deppom. Napriek tomu aj naďalej povzbudzuje ostatných, ...

Herečka Amber Heard tvrdí, že už nebude napádať svoj prehratý súdny spor s Johnnym Deppom. Napriek tomu aj naďalej povzbudzuje ostatných, aby o domácom násilí nemlčali.

Fotogaléria

Po príšernom mediálnom humbuku prvého súdneho procesu a strašnom zaobchádzaní s Amber Heard na internete sa zdá, že je najlepším riešením prípad urovnať. Napriek tomu sa Heard necíti porazená a naďalej povzbudzuje všetkých, ktorí prežili násilie, aby nemčali.

Johnny Depp
Sebapoškodzovanie, drogy, šikana: Pozreli sme sa na detstvo Johnnyho Deppa Zobraziť článok

Amber nebola jediná žena, ktorá bola ponížená po tom, ako prehovorila o násilí. Angelinu Jolie, ale aj mnohé iné herečky, ľudia prirovnávali k Amber a normalizovali či odmietali uveriť, že by mohli byť obeťami násilia. Ide o trend mizogýnnych stereotypov zameraných na vysoko postavené ženy.

Avšak tí, ktorí uverejňujú hanlivé videá útočiace na Heard či Jolie, sú motivovaní tisíckami zhliadnutí na sociálnych médiách a peniazmi. Nejde im o pravdu, ani o dobro. Napriek tomu ovplyvňujú tisícky názorov po celom svete.

Že ide o špinavú hru zábavného priemyslu, kde sú cenení len tí, ktorí prinesú peniaze do kasičky Hollywoodu, bolo jasné už počas prepustenia filmového producenta Harveyho Weinsteina. Tomu prepustenie povolil odvolávací súd v New Yorku, napriek tomu, že mnoho žien sa vyslovilo o zneužívaní v pracovnom prostredí.

Oscarový herec Kevin Spacey bol obvinený: Sexuálne útoky na mužov! Zobraziť článok

Rozsudok však v tomto prípade nebol prekvapivý, pretože, kde sú peniaze a tzv. "old white men" (starí bieli muži) sa nič iné, ako ponižovanie žien a ich bagatelizovanie na čisto sexuálne objekty ani nedalo čakať. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});