Angelina Jolie, Kris Jenner aj Mia Farrow: Hviezdy, ktoré popri kariére stihli vychovať veľa detí. Jedna z nich mala až 14!

Slávni a známi ľudia si väčšinou úzkostlivo strážia súkromie, a tak občas prekvapí informácia, že doma majú pekný zástup vlastného či ...

Slávni a známi ľudia si väčšinou úzkostlivo strážia súkromie, a tak občas prekvapí informácia, že doma majú pekný zástup vlastného či adoptovaného potomstva.

Fotogaléria

Chcete byť šťastnejším rodičom? Rozšírte svoju rodinu aspoň na štyri deti! Podľa štúdie z austrálskej Edith Cowan University to aspoň tvrdia vedci. K takému záveru prišiel po päťročnej štúdii tím okolo Bronwyna Harmana. Zdá sa, že nasledujúce celebrity sa toho držali aj bez neho.

Boli ste prvá, stredná, či posledná? To, v akom poradí ste sa narodili, o vás veľa prezradí Zobraziť článok

Austrálska herečka a producentka Cate Blanchett (53) má s manželom Andrewom Uptonom 4 deti. Vidieť ste ju mohli v úlohách ako Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek, Pán prsteňov, Hobbit, Talent pána Ripleyho, Pobrežné správy či Popoluška.   

Celebritní muži, ktorí popri kariére majú kopu detí: Ktorý americký komik a herec ich má ale zo všetkých najviac? Zobraziť článok

Kontroverzná americká speváčka Madonna (64) sa môže pochváliť výchovou 6 detí. K dcére Lourdes (*1996) od trénera Carlosa Leona neskôr pribudol syn Rocco (*2000) od režiséra Guya Ritchieho. K nim si adoptovala štyri deti z afrického Malawi, z čoho sú jedny dvojičky. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});