Pamätáte si na najkrajšie dvojičky na svete? Dnes sú z nich žiadané modelky, pozrite na tie nádherné tváričky!

Ava Marie a Leah Rose sa netešia z úspechu len na Instagrame. Sú aj etablovanými modelkami, ktoré v súčasnosti zastupujú dve modelingové ...
  • Zdroj: Instagram / @ava_marie_leah_rose

Ava Marie a Leah Rose sa netešia z úspechu len na Instagrame. Sú aj etablovanými modelkami, ktoré v súčasnosti zastupujú dve modelingové agentúry.

Matka Jaqi otvorila dvojičkám účet na sociálnej sieti v júli 2017, keď mali len sedem rokov, a odvtedy ich popularita neustále rastie. Vo svetle reflektorov sa však pohybovali už oveľa skôr.

Čo robiť a čo jesť, ak chcete porodiť dvojičky? Tieto DVE potraviny zvýšia vaše šance! Zobraziť článok

Po tom, čo mnohí Jaqi navrhovali, aby dostala Ava Marie a Leah Rose do modelingu, rozhodla sa to skúsiť a prihlásila dievčatá do agentúry so sídlom v LA, keď mali 6 mesiacov. Neskôr svoj krok vyhodnotila ako chybu a rozhodla sa zamerať na výchovu dvojčiat a ich 2-ročného brata.

Ako dievčatá rástli, nielenže sa stali krajšími, ale dali jasne najavo, že chcú byť stredobodom pozornosti. Po viac, ako šiestich rokoch od pokusu dostať dvojičky na výslnie, si Jaqi pomyslela, že nastal čas skúsiť to znova. 

Keď sa ich opýtala, či majú záujem vyskúšať si prácu modeliek popri hodinách tanca a plávania, jednoznačne súhlasili. Starší brat dvojčiat, Chase Robert, je tiež modelom, dokonca ho zastupuje rovnaká agentúra ako dievčatá.  

Damian Hurley
Krásny ako antický boh: Vychytený model Damian sa pýši aj slávnou mamou. Už tušíte? Zobraziť článok

Sestry sa zatiaľ modelingového biznisu nevedia nabažiť. Ako však svoju pozíciu budú vnímať časom, je podľa Jaqi iba na nich. Ich rozhodnutie zotrvať alebo odísť je pripravená 100%-ne podporiť, tvrdí.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});