Schiffer, Beckham, Elson... Svet smúti za matkou punku, Vivienne Westwood. Najdojemnejší odkaz jej zanechala Jamie Lee Curtis

Celebrity a módni dizajnéri spomínajú na legendárnu anglickú návrhárku a dlhoročnú aktivistku Vivienne Westwood, ktorá zomrela vo štvrtok ...

Celebrity a módni dizajnéri spomínajú na legendárnu anglickú návrhárku a dlhoročnú aktivistku Vivienne Westwood, ktorá zomrela vo štvrtok 29. decembra vo veku 81 rokov.

Fotogaléria

Herečka Jamie Lee Curtis poctila elitnú návrhárku hneď 3 príspevkami. V jednom z nich si zaspomínala na rande s anglickým spevákom Adamom Antom, ktorý ju obdaroval „obrovskou krabicou oblečenia“ od Westwood, vďaka čomu mala možnosť zoznámiť sa s jej brilantnosťou.

"Bolo to avantgardné, punkové, nebezpečné a rebelské, ani jedno z tých slov, ktoré by ma charakterizovalo, napriek tomu som sa tie kúsky hravo snažila nosiť," napísala. "O niekoľko rokov neskôr mi môj kaderník znovu predstavil lásku k Westwood a všetky tie roky som cez neho mohla sledovať jej kúzlo. Skutočná ikona. Talentovaná dáma!"

Claudia Schiffer nazvala Vivienne "géniom". "Jej jedinečný hlas bude nenahraditeľný a bude nám chýbať," napísala supermodelka v príbehu na Instagrame a pridala ich spoločnú fotografiu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});