Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne?

Nasledujúce znamenia sa musia zmieriť s tým, že ich naivitu a dobrosrdečnosť ostatní zneužívajú vo svoj osobný prospech.
  • Zdroj: Getty/Cecilie_Arcurs

Nasledujúce znamenia sa musia zmieriť s tým, že ich naivitu a dobrosrdečnosť ostatní zneužívajú vo svoj osobný prospech.

RYBY

Tou správnou atmosférou pre dvanáste znamenie je milujúca rodina, ticho, stabilita a silný partner, ktorý ich vedie životom. Nie nadarmo ste jedno z najpokojnejších a najvyváženejších znamení zverokruhu. Milujete svoju bublinu, kde sa nič nemusí veľmi meniť.

Nepotrebujete sa kariérne realizovať, a nelomcujú vami ani veľké túžby a sny. Najradšej ste, aby všetko pokračovalo v starých koľajniciach.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie RÝB? Zobraziť článok

Smutné je, že sa nedokážete postaviť sami za seba, a rozhodnutia nechávate na iných, aj keď sa vás takmer bytostne dotýkajú. Presviedčate sa, že ak niečomu väčšiemu nerozumiete, nech sa o to stará niekto iný. Vy sa radšej staráte len o svoje veci. Preto sú Ryby tak často klamané a ovplyvňované.

Vo vyššom veku sú tak ideálnymi zákazníkmi rôznych televíznym nákupov, prezentácií „revolučných“ produktov alebo dokonca zdravotných zákrokov. Všetkému veria a sú mimoriadne naivné. Riešenie je jednoduché aj zložité zároveň, stačí si nájsť veľmi spoľahlivých spoločníkov. Iba tak budú mať Ryby život vyvážený a stabilný.

Len ťažko ich niečo rozhodí: Toto sú najpohodovejšie znamenia zverokruhu, patríte medzi ne? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});