Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne?

Nasledujúce znamenia sa musia zmieriť s tým, že ich naivitu a dobrosrdečnosť ostatní zneužívajú vo svoj osobný prospech.
  • Zdroj: Getty/Cecilie_Arcurs

Nasledujúce znamenia sa musia zmieriť s tým, že ich naivitu a dobrosrdečnosť ostatní zneužívajú vo svoj osobný prospech.

VODNÁR

Patríte k Vodnárom? Tak to vám niet k čomu gratulovať, pretože ste členom najnaivnejšieho znamenia. Žijete vo večne zasnívanom a zidealizovanom svete. Stále premýšľate o sebarealizácii a možnostiach presadiť sa. Ale tam to asi končí.

Vaše počiatočné nadšenie je vysoké, ale časom stratíte sily a elán. Navyše po prvej väčšej výzve prichádza únava, rozčarovanie a doslova hádžete uterák do ringu. Na vlastnú škodu.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie VODNÁRA? Zobraziť článok

Vadí vám samota, a tak zúfalo lipnete na stálej prítomnosti, ktorá môže toho druhého odplašiť. Vodnár si veľmi ťažko si hľadá vhodný náprotivok, nakoľko je ťažké uspokojiť vaše potreby a sami ho dusíte svojou náklonnosťou.

Treba si zachovať určitý pokoj a podľa možnosti chladnú hlavu skôr, ako sa vrhnete do nejakej obchodnej príležitosti alebo nového vzťahu. Je tak veľmi pravdepodobné, že tak predídete (ďalšiemu) sklamaniu.    

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});