Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Úžas aj totálne trapasy: Slováci a Slovenky opísali svoje PRVÉ MILOVANIE. Pozor, nič pre slabé povahy!

Teraz nás nebude zaujímať vek straty nevinnosti, ako skôr okolnosti a pocity, za akých to prebiehalo. Majú k tomu čo povedať obe pohlavia.
  • Zdroj: Getty/franckreporter

Teraz nás nebude zaujímať vek straty nevinnosti, ako skôr okolnosti a pocity, za akých to prebiehalo. Majú k tomu čo povedať obe pohlavia.

„Mám za sebou aj také poloprvé. Hneď vysvetlím prečo. Jeho rodičia odišli na chatu a mal cez víkend voľný byt. Upratal, prichystal sviečky, nechal doniesť pizzu, kúpil dobré víno, romantika preveliká... Vyzeralo to ako nezabudnuteľný zážitok, a v podstate aj bol. Chlapec nezvládol finále.

Po občerstvení zašiel do spálne, kam som mala po chvíli prísť za ním, že ešte niečo potrebuje dokončiť. Na jeho „úúúž“ som otvorila dvere a kráčala po lupeňoch z ruží, on ležal na posteli, penis v pozore... a celé to totálne zabil vetou „Tak poď už konečne je..ť“. V okamihu ma prešla na všetko chuť a odišla som znechutená domov. To prvé milovanie som zažila o pol roka neskôr. A s iným.“ (Evka, 33)

3 vety, ktoré zlepšia váš sexuálny život: S partnerom budete nadržaní ako nikdy! Zobraziť článok

“Raz som spal u kamaráta čo mal trochu staršiu sestru. Vždy sa mi páčila, tak som si ten večer akože pomýlil dvere. Neprotestovala. Chvíľu sme sa rozprávali. Krásne sa smiala, tak som neodolal a pobozkal ju. Vrhla sa na mňa, a urobila zo mňa muža. Dodnes na to rád spomínam.“ (Laci, 42)   

„Stalo sa to počas krúžkovice na výške. Po pár vínkach sa preberal aj sex. Zo štrnástich ľudí mal každý čím prispieť. Po polnoci sa začali tvoriť aj páriky. Ja som ostala sedieť na posteli s dvomi spolužiakmi. No a dodnes neviem, ktorý z nich to vlastne bol. Len ráno som cítila, že dole bolo niečo inak. Nikdy potom sme to nepreberali. Mám tak svoje prvé milovanie s malým tajomstvom.“ (Katka, 29)

Nový hit medzi sexuálnymi hračkami: Páni, doprajte svojej žene diskrétneho milenca, žiarliť nebudete! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});