Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Úžas aj totálne trapasy: Slováci a Slovenky opísali svoje PRVÉ MILOVANIE. Pozor, nič pre slabé povahy!

Teraz nás nebude zaujímať vek straty nevinnosti, ako skôr okolnosti a pocity, za akých to prebiehalo. Majú k tomu čo povedať obe pohlavia.
  • Zdroj: Getty/franckreporter

Teraz nás nebude zaujímať vek straty nevinnosti, ako skôr okolnosti a pocity, za akých to prebiehalo. Majú k tomu čo povedať obe pohlavia.

„Dlho som sa panictva nevedel zbaviť, lebo nie som práve výstavný krásavec. Zaplatil som si teda profi babu. Vopred som jej povedal, ako sa veci majú, nech si dá záležať. Nebola úplne môj typ, ale som jej vďačný, ako ma zaučila. Najprv ma urobila ústami, po prestávke aj dierkou. Hovorila mi čo a ako funguje. Nakoniec si zobrala iba polovicu peňazí, že vraj zľava za snahu.“ (Juraj, 40)   

“Celé to bolo také nemastné neslané. Obaja sme boli takmer nepobozkaní, a išli sme riešiť posteľné veci. Ľúbila som ho, ale nevedeli sme poriadne čo a ako. Pár bozkov, trochu vzájomného hladkania, potom vankúš pod zadok a skúšal vojsť do mňa. Po zdarnom a rozpačitom pokuse sa z vedľajšieho bytu ozvalo víťazné góóóól. Obe bránky teda podľahli. Aj sme sa nakoniec zasmiali, ako sme nešikovní. (Klaudia, 37)    

Sex s viacerými mužmi naraz: Krásky, ktoré prežili horúci GRUPÁK, ale aj také, ktoré ostali len pri vlhkých snoch! Zobraziť článok

„Hrával som volejbal čo obnášalo aj sústredenia. Raz sme mali spoločné v Tatrách s guliarkami. Polovica z nich čisté mužatky. Pri zoznamovacom večierku sme teda radšej pili ako tancovali. Ráno sa zobudím a pred sebou vidím svalnatý chrbát. Dole celý zalepený. Snáď som nespal s chlapom?!

Pomaly sa nahnem nad spiacu osobu. Bola to žena, našťastie, ale tá najškaredšia z nich. Aj riedke fúziky mala. Skoro som zvreskol. Zobudila sa s úsmevom a slovami „Bolo to krásne milovanie, ďakujem“. Našťastie som si nič nepamätal. Odvety nepijem, a mám sex len s krásnymi ženami“ (Ľubor, 54)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});