Najstaršia vnučka Alaina Delona slávne gény nezaprie, hoci sa k nej otec Anthony nepriznával: AHA, veď Alyson je prekrásna!

Je herečkou, modelkou a navyše vnučkou slávneho francúzskeho herca. Silné delonovské gény preskočili aj na krásnu Alyson, ktorá má rovnako ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @therealanthonydelon

Je herečkou, modelkou a navyše vnučkou slávneho francúzskeho herca. Silné delonovské gény preskočili aj na krásnu Alyson, ktorá má rovnako ako on, jasné svetlomodré oči.

Fotogaléria

Až v roku 2008 sa vykonal test DNA, a ten potvrdil Anthonyho otcovstvo. So slávnym dedkom sa Alyson stretla až v jedenástich rokoch. Rovnako tak jej do života vstúpili aj dvaja nevlastní súrodenci, Lou (*1996) a Liv (*2001), ktorých má jej otec zo šesťročného vzťahu so Sophie Clerico.

Mick Jagger, Alain Delon
Keď ste rocková hviezda, ale vaším súperom je Delon... Internet obletela úžasná fotka! Zobraziť článok

Gény sa však oklamať nedajú. Herectvo spontánne lákalo Alyson odmalička. Svoj divadelný debut odohrala ako jedenásťročná v hre Modrý ostrov.

K herectvu vďaka fyzickej kráse hravo pribudol aj modeling (má 175 cm). Predvádzala napríklad pre Intimissimi a mala titulky magazínov ako Elle, GQ, Vanity Fair a Harper's Bazaar.

Ako herečku sme ju mohli vidieť v filmoch Blue Island (2001), Neon Angel (2016), Influences (2021) či v najnovšom krátkom filme Two Missing Hours (2021), kde si zahrala hlavnú postavu.

Lily, Rowan a Sunetry
Dcéra Mr. Beana: Lily slávneho otca vymazala zo svojho života. Prečo s ním už nechce mať nič spoločné, čo ju tak zranilo? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});