Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali

Našťastie je preč doba spotených veveríc pod pazuchou, a dôkladne sa staráme aj o porast okolo svojich pohlavíčok. Lebo ako sa správne ...

Našťastie je preč doba spotených veveríc pod pazuchou, a dôkladne sa staráme aj o porast okolo svojich pohlavíčok. Lebo ako sa správne hovorí - fúzy sa holia, vlasy sa strihajú a chlpy ... vypľúvajú.

Fotogaléria

Našu ďalšiu anketu sme preto volili práve týmto smerom. Predtým sme si urobili malý prieskum medzi kamarátmi, ktorí už čo to naznačili, a tu sme spozorovali prvé rozdiely.

Tak sme to rozbehli vo väčšom rozsahu, aby sme sa dozvedeli, ako sa k ochlpeniu svojho či partnerovho pohlavia stavajú naši rodáci. 

Páni, ZBYSTRITE: Viete, ako si ženy predstavujú dokonalý ORÁLNY SEX? Prezradíme vám to Zobraziť článok

„Myslím, že je teraz úplne normálne, že si to chlap dole skráti. Nemusí to zrovna holiť na kožu, to už vyzerá divne. Baby sa holia, tak aj chlapi môžu.“ (Michaela, 25)

„Malý bobor mi na nose nevadí. Len musí byť čerstvo okúpaný, aby mu nesmrdkal kožúšok.“ (Samo, 50)

„Jasné, nech sa holia aj okolo neho. Vyzerajú im tak dlhšie, a chlpy ma nešteklia do nosa. Ak by sa môj milenec neholil, tak by som sa ani ja nie. Nech si užije hustý čierny prales, Tarzan jeden.“ (Alena, 21)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Čo chcú muži vidieť v porne: Análny sex je až na piatom mieste, ALE PRVÉ je neuveriteľné! Baby, padne vám sánka Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});