Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali

Našťastie je preč doba spotených veveríc pod pazuchou, a dôkladne sa staráme aj o porast okolo svojich pohlavíčok. Lebo ako sa správne ...

Našťastie je preč doba spotených veveríc pod pazuchou, a dôkladne sa staráme aj o porast okolo svojich pohlavíčok. Lebo ako sa správne hovorí - fúzy sa holia, vlasy sa strihajú a chlpy ... vypľúvajú.

Fotogaléria

„Decentný pásik neposedných chĺpkov je fajn. Nemusí byť ani úplne nahladko, to by mi vyzeralo tak primlado. Nikto si nerád vyťahuje chlpy spomedzi zubov. Kazí to peknú chvíľu. Ja sa pred „akciou“ prebehnem dolu holiacim strojčekom tiež.“ (Vlado, 39)  

Orál nerobím, tak mi je to jedno.“ (Lucia, 45)

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“ Zobraziť článok

„Raz som mal babu, čo vytiahla aj v lete na mňa takú baranicu, že by sa za ňu nemuseli hanbiť ani rukí vojaci pri Stalingrade. Inak bola nádherná, ale pri lízaní som mal pocit, že sa bozkávam s Mikulášom čo má vlhku bradu. Raz mi to bohate stačilo!“ (Jeňo, 53)

„Mám rada celochlpatých chlapov, takže oholený kruh v strede neho by bol asi divný. Alebo som divná ja. Každý nech si behá, ako sa cíti dobre.“ (Miladka, 40)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Ako priviesť ženu k dychberúcemu orgazmu? Vyskúšajte novú metódu, efekt sa dostaví už za 3 minúty! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});