Tvrdé PREŠĽAPY kráľovskej rodiny, Alžbeta II. to mala extrémne ťažké: Necitlivé urážky, trápne domáce video, aj iné "hasila"

Od ľudí s modrou krvou očakávame vznešené spôsoby správania sa a nadhľad nad niektorými udalosťami. Ale ako vidieť, aj oni sa občas pozabudnú ...

Od ľudí s modrou krvou očakávame vznešené spôsoby správania sa a nadhľad nad niektorými udalosťami. Ale ako vidieť, aj oni sa občas pozabudnú ako bežní smrteľníci.

Fotogaléria

Princezná urazila starenku

Na Vianoce 2000 strávila vtedy 75-ročná Mary Halfpenny tri hodiny výrobou kvetinovej kytice pre kráľovnú, a potom trpezlivo čakala pred kostolom na Sandringhamskom panstve, aby jej ich mohla darovať. Nestalo sa.

Namiesto toho princezná Anna chytila kyticu a odvrkla: „Čo je to za smiešnu vec?!" „Bolo to naozaj zraňujúce," povedala neskôr babička novinárom. Ale Annin nevľúdny postoj tým neskončil. Neteriam údajne povedala, aby sa „pohli“, a odradila ich od prijímania kvetov od priaznivcov koruny. Pokračovanie na ďalšej strane.

Z princa Charlesa je po smrti svojej matky kráľ Karol III.
Požiadavky kráľa Karola III. sú vskutku BIZARNÉ: Zabudnite na kaviár a šampanské, existuje čosi oveľa snobskejšie! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});