Tvrdé PREŠĽAPY kráľovskej rodiny, Alžbeta II. to mala extrémne ťažké: Necitlivé urážky, trápne domáce video, aj iné "hasila"

Od ľudí s modrou krvou očakávame vznešené spôsoby správania sa a nadhľad nad niektorými udalosťami. Ale ako vidieť, aj oni sa občas pozabudnú ...

Od ľudí s modrou krvou očakávame vznešené spôsoby správania sa a nadhľad nad niektorými udalosťami. Ale ako vidieť, aj oni sa občas pozabudnú ako bežní smrteľníci.

Fotogaléria

Vojvodkyňa a falošný šejk

Keď vojvodkyňu z Yorku Sarah „Fergie“ Ferguson (63) zachytil fotograf, ako jej muž cucal prsty na nohách, tak to nebolo nič proti tomu, čo zažila v máji 2010. Bulvár ju tajne nahral, ako od reportéra vydávajúceho sa za bohatého arabského podnikateľa, požaduje 500 000 libier.

Za peniaze mu sľúbila prístup k svojmu exmanželovi, princovi Andrewovi. "To vám otvorí všetko, čo by ste si kedy priali," počuť ju hovoriť na nahrávke. „Môžem vám otvoriť akékoľvek dvere, ktoré chcete, a aj vám ich otvorím. Postaraj sa o mňa a on sa postará o teba… dostaneš to desaťnásobne späť." Pokračovanie na ďalšej strane.

Kate Middleton
Kate PORUŠILA tvrdý palácový protokol, ktorý šokoval bežných ľudí: Prísny ZÁKAZ na jednu vec, za svoj prešľap bude pykať! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});