Slávny šéfkuchár Gordon Ramsay vychováva svoje deti BRUTÁLNE tvrdo: Jeho pravidlá vám vyrazia dych!

Myslíte si, že všetky detí celebrít sú len rozmaznaní fagani, čo sa nevedia vpratať do kože a žijú si len z peňazí úspešných rodičov?

Myslíte si, že všetky detí celebrít sú len rozmaznaní fagani, čo sa nevedia vpratať do kože a žijú si len z peňazí úspešných rodičov?

Fotogaléria

Zároveň sa stal televíznou osobnosťou v gastronomických reláciách ako MasterChef, MasterChef Jr., Hell's Kitchen či Gordon Ramsay: Uncharted. Viac fotiek v galérii.

Pri biznise ale nezabúda ani na vlastnú rodinu. Na deti je tvrdý. Napríklad, pokiaľ by jedno z detí chcelo pracovať u neho v reštaurácii, tak mu to nedovolí, ale pošle ho k inému šéfkuchárovi. Nechce, aby mali deti u jeho zamestnancov protekciu, a neodvážili sa na ne sťažovať, pokiaľ budú niečo robiť zle.

Fantastická nízkokalorická večera: Na jej prípravu vám bude stačiť 15 minút! Zobraziť článok

Zatiaľ to vyzerá, že možno dcéra Tilly (21) pôjde v otcových stopách. Je influencerkou a má za sebou účinkovanie vo svojej aj otcovej kuchárskej šou. Poslednou nádejou je ešte syn Oscar (3), z ktorého by ešte mohol vychovať svojho nasledovníka. Pokračovanie na ďalšej strane.

David Hasselhoff
David Hasselhoff je pyšným otcom dvoch krásnych dcér: Staršia má dokonalú postavu, nebesky MODRÉ OČI a VAU, tie plné pery! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});