Vyzradili dôvod presťahovania Harryho a Meghan: "Nenávidel to tam," tvrdí zdroj

Bývanie na „samote“ je údajným vyvrcholením princovej nespokojnosti so životom v centre pozornosti bulvárnych médií.

Bývanie na „samote“ je údajným vyvrcholením princovej nespokojnosti so životom v centre pozornosti bulvárnych médií.

Fotogaléria

Potom, čo sa Meghan a Harry rozhodli vzdať kráľovských povinností a presťahovali sa do Kalifornie, neraz čelili atakom novinárov a zvedavých fotografov. Tí v prípade malého Archieho zašli dokonca tak ďaleko, že sa dvojica rozhodla podať žalobu.

Chvíľu na to sa objavili správy, že Harry sa už v Los Angeles necíti šťastný a podľa týždenníka Us Weekly za to môže práve nedostatok súkromia. Výsledok – nový život v Montecite, malej luxusnej komunite v okrese Santa Barbara.

"Dôvod, prečo sa do Montecita nepresťahovali hneď, je, že chceli okúsiť život v LA," cituje zdroj z okolia Meghan a Harryho magazín Vanity Fair. "Žiaľ, Harry to tam nenávidel. Pandémia dobrej veci tiež neprispela a chýbalo im súkromie."

Výber destinácie pravdepodobne nie je náhoda a vo veľkej miere o ňom mala rozhodovať Meghan. "Navštívila Montecito v tínedžerskom veku. Okamžite sa zamilovala do malebnej scenérie a ohromujúcej architektúry," tvrdí zdroj.

"Navyše, Montecito je len niečo málo cez hodinu jazdy od LA, kde sídli väčšina ich práce, no zároveň dostatočne ďaleko na to, aby unikli davom, paparazzom a šialenému hollywoodskemu ruchu."

Meghan Markle
Meghan, to vážne?! Za TIETO kvetinové šaty vysolila takmer 6 000 dolárov Zobraziť článok

Meghan a Harry kúpili dom s 9 spálňami a 16 kúpeľňami za 14,7 milióna dolárov. Nechýbajú tenisové kurty, domáca posilňovňa, sauny, výťah, domáce kino či dokonca súkromná čajovňa. Podľa Variety si párik zobral na nehnuteľnosť hypotéku vo výške 9,5 milióna dolárov!

Sídlo v stredomorskom štýle bolo postavené v roku 2003. Viac fotiek v GALÉRII.

V Montecite našli svoj domov aj ďalšie celebrity vrátane herečky Gwyneth Paltrow či moderátorky Oprah Winfrey.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});