Pravda o SEXEPÍLE mnohých šokuje: Nejde o atraktívny vzhľad, skutočné tajomstvo príťažlivosti je o inom!

Všetci chceme mať sexepíl. Možno sa nezhodnete v tom, čo presne tento výraz znamená, ale ak by vám niekto povedal, že ho máte, určite ...

Všetci chceme mať sexepíl. Možno sa nezhodnete v tom, čo presne tento výraz znamená, ale ak by vám niekto povedal, že ho máte, určite by ste sa s ním nehádali.

Fotogaléria

V schéme sexepílu je fyzický vzhľad len malou časťou celku. Vaša myseľ je tisíckrát zložitejšia a jedinečnejšia. Ale pekne postupne.

To, čo nazývate svojou dušou, sú vaše najhlbšie časti – časti, ktoré sú pre vašu bytosť také ústredné, že ich hodnota pre vás presahuje slová a je nemerateľná.

Fyzický vzhľad tvorí len približne 10 percent z celkového procesu získavania sexepílu.

A tu začína zábava! Ďalších 30 percent sexepílu je o vašej mysli, ktorú treba udržiavať vo forme.

Zdravie vašej mysle ale nemá veľa spoločného s hodnotením inteligencie. Môžete mať IQ 90, 100 alebo 130… Na akejkoľvek úrovni inteligencie je kritickou otázkou, nakoľko je vaša myseľ vitálna?

Tak, ako je zdravie vášho tela dôsledkom toho, čím ho kŕmite, ako často ho cvičíte, koľko odpočinku mu poskytujete a ako ho chránite pred chorobami, to isté platí o vašej mysli.

Ako vyzerá žena, z ktorej muži šalejú? Rozhodujú 4 veci na vašom tele, dotiahnite ich do dokonalosti! Zobraziť článok

A konečne sa dostávame k skutočnému tajomstvu príťažlivosti! Možno si pomyslíte, že preháňame, ale až 60 percent trvalého sexepílu je skutočne vo vašej duši! 

Najprv sa s ňou zoznámte. Zostúpte do svojho vnútra, do svojho stredu a staňte sa jej blízkym priateľom. To si zvyčajne vyžaduje čas osamote, čas na premýšľanie či meditáciu.

Po druhé, ľúbte sa bezpodmienečne. A nakoniec, pustite sa do úlohy stať sa neochvejne autentickou. Jednoducho, buďte za každých okolností sama sebou!

Na sexepíl treba dozrieť: Ženy v tomto znamení sú s pribúdajúcim vekom stále atraktívnejšie! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});