Zabudnite na prsia: Týchto 5 vecí na ženskom tele je pre mužov najviac sexi

Muži milujú pohľad na ženské telo. Hoci nie vždy ich ako prvé zaujmú veci, ktoré si my ženy, myslíme. Viete, kam sa pozerajú najčastejšie?

Muži milujú pohľad na ženské telo. Hoci nie vždy ich ako prvé zaujmú veci, ktoré si my ženy, myslíme. Viete, kam sa pozerajú najčastejšie?

Fotogaléria

Ústa

V tomto prípade vyhrávajú plné a pekne tvarované ženské pery. Sexy a zmyselné berú všetkými desiatimi. Asi vás neprekvapíme tým, že červené pery sú jasným víťazom, pritiahnu pohľady mužov.

Zadok

Pevný a vyformovaný zadok je to, na čo sa pozrú muži oveľa skôr, ako na iné partie. Prsia sa dostali v poslednej dobe do úzadia a zadok naopak, do popredia. Ak športujete, máte o bod naviac.

Young woman in an urban location.
Módna VYCHYTÁVKA, ktorá môže spôsobovať intímne problémy: Zbavte sa jej hneď, OHROZUJE vaše zdravie aj sexuálny život! Zobraziť článok

Oči

V niekoľkých prieskumoch sa muži zhodli na tom, že sexy sú pre nich aj ženské oči. Nie nadarmo sa hovorí, že práve tie sú oknami do duše. Čo sa týka farby, vyhráva modrá a hneď za ňou v závese je tajomná hnedá.

Nohy

Dlhé a štíhle nohy v opätkoch sú pre mužov top a pre nás ženy tiež. Nie, nemusíte byť Adrianou Sklenaříkovou na to, aby si vaše nohy muži všimli. Stačí, ak sa o ne staráte a cvičíte.

Brucho a boky

Dve problémové partie žien sú práve tie, na ktoré muži nedajú dopustiť. Ak ide o brucho, nejde ani tak o svaly, či tehličky, skôr o ploché a pevné. Boky a postava presýpacích hodín tiež zaujíma silnejšie pohlavie.

Hladí vám tvár, nohy? Alebo vám často POLOŽÍ ruku na chrbát? Ako a kde sa vás muž dotýka, prezradí, či to s vami myslí vážne Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: cosmo.ph, pandagossips.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});