Tušíte, ako vás počas diéty ovplyvňuje MODRÁ FARBA? Účinné triky na chudnutie, ktoré ste pravdepodobne ešte nevyskúšali

Zbytočné tukové  vankúšiky ešte žiadnej žene nepridali na nálade. Preto sa s nimi určite rady rozlúčia. Chudnutie nie je ľahká úloha, ...

Zbytočné tukové vankúšiky ešte žiadnej žene nepridali na nálade. Preto sa s nimi určite rady rozlúčia. Chudnutie nie je ľahká úloha, ale s týmito trikmi ju lepšie zvládnete.

Fotogaléria

Bez dostatočného spánku to nepôjde

Spánok sú dôležitou súčasťou počas chudnutia. Počas neho sa stabilizujú hormóny chuti do jedla, pri jeho nedostatku sa búria hormóny hladu a sýtosti – čo vás núti sa ísť najesť.

Samozrejmosťou je vynechať nočné nájazdy špajze / chladničky a už žiadne maškrtenie pri telke. Počas chudnutia sa odporúča spať minimálne 8 hodín, aby boli všetky podstatné hormóny v rovnováhe.

Tiež pravidelne raňajkujete ovsenú kašu? Túto obľúbenú potravinu do nej NEPRIDÁVAJTE, bráni vám schudnúť! Zobraziť článok

Na farbe záleží

Nie práve na farbe vášho cvičebného úboru, ale farbe taniera na večeru. Tu využijeme psychológiu farieb, ktorá hovorí, že modrá farba znižuje chuť do jedla. Aj v bežnej prírode sa nachádza málo modrých jedlých potravín (bobule, zelenina, ovocie). Do modrej si môžete doladiť aj obrus, servítky, pohár či príbor.

Sama pred sebou

Ďalší trik je zapojiť do svojho úsilia zrkadlo. Nedávny americký výskum uviedol, že ak sa počas jedenia pozeráte na seba do zrkadla, skonzumujete až o tretinu jedla menej. Pokiaľ pri tom jete navyše nezdravé či kalorické jedlo, začnete sa hanbiť sama pred sebou, a nedoprajte si toľko.

Má 75 rokov a neskutočnú postavu! Tajomstvo tejto BABIČKY je detsky jednoduché, stačí, že cukor vymenila za... Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});