Túžite po výzdobe ako z katalógu? Stavte na TOP farebné trendy tohtoročných Vianoc, sú nádherné!

K vianočnému obdobiu neodmysliteľne patrí, okrem chutných koláčikov, vianočných trhov a vareného vína, aj zdobenie vlastného domova. ...

K vianočnému obdobiu neodmysliteľne patrí, okrem chutných koláčikov, vianočných trhov a vareného vína, aj zdobenie vlastného domova. Po akej výzdobe siahnuť tento rok?

Fotogaléria

Moderná modrá

Nie každý si spája modrú s vianočnou atmosférou. Napriek tomu odtiene ako hlboká tmavomodrá, ľadová modrá a sivomodrá vytvárajú skutočne elegantný dojem, ktorý k Vianociam neodmysliteľne patrí.

Vianoce v Galeries Lafayette.
Slávne nákupné centrum v Paríži odhalilo svoj okázalý vianočný stromček: Z jeho výzdoby nespustíte oči! Zobraziť článok

Výborne vynikne so striebornými ozdobami, no ak máte pocit, že by výsledok pôsobil príliš chladne, siahnite po drevených prvkoch – dodajú vašej výzdobe hrejivý nádych.

Klasická zelená a červená

S klasickými vianočnými farbami ako červená, zelená a zlatá určite neurobíte chybu. Ak však túžite po zmene, odchýľte sa len o niekoľko farebných odtieňov a siahnite po bordovej, ktorá je tento rok obzvlášť populárna!

Kedy si Španieli rozdávajú darčeky a odkiaľ pochádza perník? Skutoční milovníci Vianoc obstoja v tomto KVÍZE na výbornú! Zobraziť článok

Pri odtieňoch zelenej stavte na machovozelenú či šalviovozelenú. Skombinujte ich s farbami dreva alebo jednoduchšími tónmi, ako je biela či sivá.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});