Tušíte, ako vás počas diéty ovplyvňuje MODRÁ FARBA? Účinné triky na chudnutie, ktoré ste pravdepodobne ešte nevyskúšali

Zbytočné tukové  vankúšiky ešte žiadnej žene nepridali na nálade. Preto sa s nimi určite rady rozlúčia. Chudnutie nie je ľahká úloha, ...

Zbytočné tukové vankúšiky ešte žiadnej žene nepridali na nálade. Preto sa s nimi určite rady rozlúčia. Chudnutie nie je ľahká úloha, ale s týmito trikmi ju lepšie zvládnete.

Fotogaléria

Začína to v hlave

Či veríte alebo nie, vaša predstavivosť je najsilnejšou zbraňou úspechu pri chudnutí. Vizualizácia vysnívanej postavy vo vašej mysli naprogramuje mozog, aby si všimol dostupné zdroje, ktoré tam boli vždy, ale doteraz ostali nepovšimnuté. Táto mentálna pomôcka prinúti mozog dosiahnuť lepšie výsledky. Techniku vizualizácie používa väčšina úspešných profesionálnych športovcov.

Výsledok štúdie šokoval aj vedcov: Roky ospevovaný typ diéty je NEFUNKČNÝ, takto neschudnete ani gram, tvrdia Zobraziť článok

Stačí si denne nájsť pár voľných minút, počas ktorých si budete aktívne predstavovať svoj cieľ (nižšiu hmotnosť) ako splnený. Zatvorte oči a predstavte si, že máte vysnívanú postavu a robíte všetky veci, ktoré by ste chceli robiť, keď dosiahnete svoj želaný cieľ. Uistite sa, že vaše obrázky sú čo najjasnejšie a najživšie.

Pridajte k tomu „nové“ zvyky

Jedným z kľúčov k úspechu pri chudnutí je správať sa tak, ako keby ste už dosiahli požadovanú hmotnosť. To znamená myslieť, hovoriť, konať a cítiť sa ako tá, ktorá už dosiahla svoj cieľ. Takéto správanie sa, akoby vysielalo motivačné signály do vášho mozgu, aby sa nakopol hľadať správne spôsoby dosiahnutia vášho cieľa.

Reese Witherspoon
Jem všetko, ale INAK! Reese Witherspoon pomáha v chudnutí jednoduchá zásada: Vďaka tomuto je ako prútik! Zobraziť článok

Obohatenie jedálnička

Jablčný ocot je dlho známy svojimi mnohými zdravotnými účinkami. Túto tekutinu smelo začleňte do vášho cvičebného a diétneho režimu. Rôzne štúdie zistili, pitie 2 polievkových lyžíc denne počas troch mesiacov spôsobilo významný pokles telesnej hmotnosti a brušného tuku.

Druhým pomocníkom je obyčajná citrónová voda, ktorá môže podporiť sýtosť, poskytnúť dostatočné množstvo tekutín a pomôcť zrýchliť metabolizmus. Dávkovanie cca 8 až 10 pohárov denne pomôže dosiahnuť maximálny úžitok. Motivačné pokračovanie na ďalšej strane.

Vedci prišli na to, ako zatočiť s PREJEDANÍM: Riešenie je detsky jednoduché, už ani sústo bez... Tak toto nás poriadne prekvapilo! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});