Čistíte vašu kefu na vlasy pravidelne? Že NIE? To, čo v nej zanechávate, je poriadne nechutné!

Použili ste dnes ráno hrebeň alebo kefu na vlasy? Pravdepodobne odpoviete áno. Ale, kedy ste sa postarali o tieto kozmetické pomôcky vy?

Použili ste dnes ráno hrebeň alebo kefu na vlasy? Pravdepodobne odpoviete áno. Ale, kedy ste sa postarali o tieto kozmetické pomôcky vy?

Fotogaléria

"Ľudia často podceňujú, aké dôležité je udržiavať vašu kefu čistú, ale je to neuveriteľne dôležité," hovorí Neil Barton, majiteľ škótskeho kaderníctva Neil Barton Hair. A vďaka tomu môžu byť vaše vlasy nielen mastné, ale aj bez života. Nie všetky sú škodlivé, ale môžu spôsobiť nepríjemný zápach a dokonca aj podráždenie pokožky.

Teraz sa podržte! Na tieto farby na vlasy sme čakali dlhé roky Zobraziť článok

„Premýšľajte o tom takto,“ hovorí Neil, „ak ste si práve umyli vlasy a potom po nich prešli kefou, ktorú ste už nejaký čas nečistili, v podstate si vlasy znova zašpiníte."

Neil jedným dychom dodáva, ako sa nedostať do takejto „nečistej“ situácie. "Moja rada by bola odstrániť vypadané vlasy z kefy aspoň trikrát týždenne, a dôkladne ju vyčistiť v teplej vode s jemným šampónom po jedno až dvoch týždňoch, alebo častejšie, ak máte dlhšie vlasy,"

Alona Kravchenko
Ako vyzerajú 30 rokov NESTRIHANÉ vlasy? Sexi Ukrajinku jej hriva dávno prerástla, teraz má milé nasledovníčky Zobraziť článok

Tak milé dámy, pri najbližšej ceste do kúpeľne sa nezabudnite postarať aj o svoj hrebeň či kefu. Dôvody a výhody už poznáte.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});