Teraz sa podržte! Na tieto farby na vlasy sme čakali dlhé roky

Ďakujeme ti, Bože za náš každodenný chlieb... A za túto revolučnú novinku, na ktorú čakali všetky ženy v behu!
  • Zdroj: Getty/Group4 Studio

Ďakujeme ti, Bože za náš každodenný chlieb... A za túto revolučnú novinku, na ktorú čakali všetky ženy "v behu"!

Tie, ktoré majú rodiny, niekoľko detí, prácu – vedia o čom bude reč. Bežíme, ponáhľame sa. Ráno deti odniesť, potom do roboty (v tom horšom s deťmi po lekároch), nakúpiť (lebo tak hladná rodina = nervózna rodina), opäť povinné kolečko pre deti, zábava, večera.

Medzi tieto aktivity vtesnáme kaderníčku, kozmetičku, pedikúru, cvičenie, no aj popritom kukáme na hodinky, lebo… už by sme museli byť niekde inde. „Máme zákazníčky, ktoré sa automaticky pýtame, koľko majú času. Záleží nám na spokojnosti našich klientiek, každá žena chce vyzerať dobre a najlepšie hneď. Čarodejníci však nie sme, no snažíme sa im poskytnúť maximum. Aj preto jastrabími očami sledujeme novinky v beauty segmente a po produktoch, ktoré dokážu uľahčiť každodenný život našim zákazníčkam, okamžite siahame,“ prezrádza Lenka Kučeráková z Elixir salónu. 

Stal sa zázrak

A tak sa aj stalo! Siahli po „zázraku“, s ktorým farbenie vlasov nebude trvať celú večnosť. Dostupná je totiž nová séria permanentných farieb, ktoré zakryjú 100 % šedín za neuveriteľných 10 minút, zároveň dosiahnu až 2x väčší lesk.

Sci-fi? Nie! Ak ste si doteraz na farbenie, umývanie vlasov, fúkanú museli vyčleniť 2 hodinky, rovno na to zabudnite. Farbenie vašej koruny krásy si zamilujete, bude to krátky proces. Amen!

Odporúčame z TIVI.sk
 
});