Čo so zvyškami kuracieho mäsa? Pripravte si legendárny sendvič s chutnou zmesou ingrediencií - oblížete si všetky prsty!

V najkrajších hoteloch a baroch sveta nesmie chýbať jedno jedlo. Tušíte, ktoré to je? Club Sandwich!

V najkrajších hoteloch a baroch sveta nesmie chýbať jedno jedlo. Tušíte, ktoré to je? Club Sandwich!

Fotogaléria

Kuracie prsia nakrájajte najemno, potrite horčicou a soľou, pridajte mletú papriku, worčestrovú omáčku, citrón, cukor a nechajte 1 hodinu marinovať.

Medzitým nakrájajte paradajky na malé kocky, zmiešajte s olivovým olejom, octom, dochuťte soľou, korením a bazalkou.

Na majonézu dajte do misky vaječné žĺtky a pripravte si olej. Vajíčka rozšľahajte tyčovým mixérom a pomaly, po kvapkách, pridávajte olej, kým vznikne žiadaná emulzia. Dochuťte soľou, korením, horčicou, kečupom a citrónom.

Fantastická mňamka z chladničky: Pripravte si banánovo-jogurtovú tortu bez pečenia Zobraziť článok

Na olivovom oleji opražte slaninu do chrumkava. Kuracie prsia ugrilujte na olivovom oleji s trochou masla a s plátkom citróna. Toastový chlieb opečte alebo pripravte v hriankovači.

Natrite naň majonézu, paradajkovú salsu, potom pridajte slaninu, jeden list šalátu a kuracie prsia. Položte ďalší krajec toastu a zopakujte celý postup ešte raz, pričom prípravu ukončite posledným plátkom toastu.

Rozrežte sendvič šikmo cez stred. Môžete ho prepichnúť špáradlom alebo špajdľou. Ako prílohu podávajte klasické hranolky alebo zemiakové lupienky. Dobrú chuť.

Jednoduchá chuťovka pre bezlepkových hladošov: Krémovú polentu s hubami od francúzskej šéfkuchárky budete milovať! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});