Necítila sa sama sebou, po rozvode sa zmenila z nudnej paničky na poriadnu SEXBOMBU: Nebudete veriť vlastným očiam!

Veľa žien môže mať pocit, že v snahe byť dobrou manželkou a matkou musia v sebe niečo potlačiť. Tak to cítila aj americká mamička Marissy ...

Veľa žien môže mať pocit, že v snahe byť dobrou manželkou a matkou musia v sebe niečo potlačiť. Tak to cítila aj americká mamička Marissy Pool (29).

Fotogaléria

Na tele jej pribudlo jedenásť tetovaní (vrátane loga obľúbenej skupiny „Bring Me The Horizon“ na hrudi) a sedem piercingov. Prepichnutú má nosnú prepážku, hornú peru, nosnú dierku, jazyk a pupok, a táto premena z nej ubrala roky.


Fádny blond strih nahradili dlhé čierne vlasy, a z maminy je zrazu dračica pripomínajúca americkú herečku a modelku Megan Fox, čo jej celkom lichotí. Nevkusné oblečenie vymenila za čierne obtiahnuté v rockovom štýle.    

Emma Sheppard
Emma po rozvode chytila druhý dych a zmenila sa na nepoznanie: Jej ex si teraz môže trieskať hlavu o stenu, AHA, aká sexi kosť! Zobraziť článok

„Nová Marissa“ je teraz šťastnejšia ako kedykoľvek predtým, a radí ostatným mamičkám, aby si každý deň našli aspoň 10 minút pre seba a robili niečo, čo im robí dobre.  "Keď sa cítite dobre, len vtedy môžete byť najlepšou verziou seba samej. Cítim sa ako úplne iný človek, som sebavedomá, cítim sa dobre a cítim sa ako ja."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});