Emma po rozvode chytila druhý dych a zmenila sa na nepoznanie: Jej ex si teraz môže trieskať hlavu o stenu, AHA, aká sexi kosť!

Po osemnástich rokoch manželstva sa Emma Sheppard (42) rozviedla s manželom. Po počiatočnom trápení sa rozhodla zmeniť svoj život k lepšiemu. ...

Po osemnástich rokoch manželstva sa Emma Sheppard (42) rozviedla s manželom. Po počiatočnom trápení sa rozhodla zmeniť svoj život k lepšiemu. A ešte ako.

Fotogaléria

Mamička dvoch detí si v roku 2020 prešla rozvodom. Ten sa podpísal na jej vzhľade ako nešťastnej, utrápenej a zanedbanej ženy. Trvalo pár dlhých mesiacov kým si povedala „a dosť!“.

Spočiatku bola na dne, ale po vypočutí skladby Roar od Katy Perry sa rozhodla ísť ďalej. Jej inšpiratívny životný príbeh uverejnil aj web walesonline.co.uk

Začala chodiť do posilňovne a vzdala sa nezdravých jedál. Obľúbené vajíčka s hranolkami či a sendviče so slaninou nahradila kuracími cestovinami a domácou bolonskou omáčkou.

V tomto som ako manželka zlyhala...
Klaudiu doma čakali rozvodové papiere: Priznávam, v tejto veci som zlyhala! Zobraziť článok

Okrem toho sa skrášlila a začala opäť chodiť von. S nadobudnutým sebavedomím si založila účet na zoznamovacom Tinderi. Jej premenu z „neviditeľnej“ kukly na krásneho motýľa si všimlo aj mužské okolie.

Pokračovanie s fotografiou po zmene nájdete na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});