Beyoncé ukázala neskutočné krivky: Takáto sexi ešte nebola!

Speváčka Beyoncé je známa svojou ženskou postavou a krivkami, ktoré miluje nejeden muž. Jej postava je však po 40-tke viac sexi, ako ...

Speváčka Beyoncé je známa svojou ženskou postavou a krivkami, ktoré miluje nejeden muž. Jej postava je však po 40-tke viac sexi, ako kedykoľvek predtým.

Fotogaléria

Má tri deti, úžasnú energiu, talent a telo, ktoré jej v dobrom závidí nejedna žena. Aj ona však musí na svojej postave tvrdo pracovať a nič nemá zadarmo. To, že má Beyoncé po 40-tke by ste vďaka jej super životnej energii a dokonalej kvalite pleti predpokladali len ťažko. Je to jednoducho diva s veľkým D.  

Takáto sexi ešte nebola 

Len nedávno Beyoncé predviedla svoje sexy krivky v nádherných priesvitných šatách s diamantmi a jej fanúšikovia strácali slová. Speváčkine fotografie si vyslúžili obrovský obdiv a my sa tomu ani nečudujeme. Pozrite, na tú postavu!

Beyoncé jednoducho vie, ako zaujať. Avšak nikdy to nerobí vulgárnym spôsobom, práve naopak. Jej outfity majú štýl, šmrnc a jedinečnú ženskú energiu.

V móde nezaostávajú za ňou ani jej rozkošné dcérky, ktoré s mamou občas perfektne ladia.

Jej štýl a eleganciu vkusne dopĺňa aj jej manžel, spevák Jay-Z, s ktorým sú spolu už viac, ako 14 rokov. A to doslova v dobrom, aj v zlom.

Iba láska nestačí! Vzťahové rady od celebrít, ktorým manželstvá (napriek problémom) fungujú roky Zobraziť článok
Beyoncé
Striktná, ale účinná: 22-dňová diéta podľa Beyoncé, vďaka ktorej výrazne schudla Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});