Hotový anjel! Nový vianočný klip odhalil krásu Bocelliho dcéry Virginie: Jej žiarivý úsmev roztápa srdcia

Svetoznámy tenorista Andrea Bocelli (64) oznámil svoju prvú albumovú spoluprácu so svojím 25-ročným synom Matteom a 10-ročnou dcérou ...
  • Galéria11
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @andreabocelliofficial

Svetoznámy tenorista Andrea Bocelli (64) oznámil svoju prvú albumovú spoluprácu so svojím 25-ročným synom Matteom a 10-ročnou dcérou Virginiou.

Fotogaléria

Album s názvom „A Family Christmas“ vyšiel 21. októbra ako ukážka ich multigeneračného talentu v nádhernej vianočnej atmosfére. 

Nie je nič krajšie ako robiť hudbu so svojimi deťmi," povedal Andrea. „Považujem to za privilégium." Jeho syn, tiež úspešný hudobník a model Matteo súhlasil: „Vianočný projekt vo mne vytvára pocit sviatočného tepla. Pracovať s mojou rodinou je niečo naozaj výnimočné. O tom sú predsa Vianoce – spoločné vytváranie spomienok, ktoré si budeme navždy pamätať."

Andrea Bocelli
Odzbrojujúco krásny: Z Bocelliho syna nebudete vedieť spustiť oči! Zobraziť článok

Po uvedení klipu k piesni „The Greatest Gift“ sa však začalo hovoriť predovšetkým o talente Bocelliho 10-ročnej dcéry Virginie. Ide o jej nahrávací debut po tom, čo sa pripojila k svojmu otcovi počas koncertu Believe in Christmas v roku 2020 a spoločne zaspievali pieseň „Hallelujah“. Záznam TU. 

"Byť opäť otcom, pätnásť rokov po narodení môjho druhého dieťaťa, bolo veľkou radosťou a zároveň aj pripomienkou nezaspať na vavrínoch," napísal o narodení svojej dcéry Andrea. "Je naša princezná, slniečkom rodiny," dodal. 

Pozrite si rozprávkový videoklip oslavujúci mier a lásku v čase Vianoc. 

Fotky 10-ročnej Virginie Bocelli uvidíte TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});