Dominika Mirgová, Mórová aj iné krásky v siedmom nebi: Pleť ako z módneho magazínu! Vyskúšali sme FANTASTICKÚ METÓDU, tvrdia

Dominika Mirgová, Kristína Kormúthová, Operenecholec alias Saša Holecová, ale aj Diana Mórová vsadili na omladzujúci refresh s názvom ...
  • Zdroj: Instagram / @dominikamirgovaofficial, @dianamorova_official, @kristina_kormuthova

Dominika Mirgová, Kristína Kormúthová, Operenecholec alias Saša Holecová, ale aj Diana Mórová vsadili na omladzujúci refresh s názvom POTENZA. Tá vyčaruje novú pleť na pohľad, aj na dotyk.

Potenza RF Microneedling, to je celý názov tohto zázraku, nájdete zatiaľ exkluzívne iba na klinike Mazreku Medical v Bratislave. Prístroj Potenza kombinuje dva druhy rádiofrekvencie, a to ju odlišuje od klasického microneedling ošetrenia,“ vysvetľuje MUDr. Merita Mazreku.

Potenza má ultrajemné ihly a rádiofrekvenčnú energiu, aby prenikla do pokožky – tu spúšťa prirodzený proces obnovy a zvyšuje produkciu kolagénu a elastínu, proteínov, ktoré udržujú pokožku hladkú, pružnú a zdravú. Táto regeneračná reakcia pomáha liečiť rôzne kožné problémy, vrátane známok starnutia a poškodenia slnkom, ako sú jemné linky, vrásky a škvrny. Po ošetrení je pokožka výrazne pevnejšia.

Spomínané známe krásky si potrpia na krásnu zdravú pokožku a samozrejme, že najviac siahajú po neinvazívnych ošetreniach. Efekt je ultra prirodzený, rekonvalescencia minimálna. Skvelé je, že Potenza sa môže použiť ako na tvár, tak aj na iné časti tela, pre všetky typy a tóny pleti.

Samé chválospevy 

Speváčka Dominika Mirgová podstúpila ošetrenie brucha, a to je inšpirácia aj pre ďalšie ženy, ktoré si chcú „dať do poriadku“ práve túto partiu. Najkrajšie výsledky dosiahnete sériou troch sedení s odstupom šiestich týždňov. Vaša pokožka bude vyzerať hladšie a rozžiarenejšie do dvoch týždňov, no najlepšie výsledky uvidíte cca. do 6 mesiacov od ošetrenia.

Toto potvrdzuje aj Kristína Kormúthová: „Nikdy neprestanem byť vďačná pani doktorke Mazreku, že mi odporučila Potenzu. Mala som stále aknóznu pleť, s väčšími pórmi, výrazné nosolabiálne vrásky. Dnes, keď si prejdem rukami po tvári, je to neuveriteľná zmena!“

Skvelé, viditeľné výsledky

Malé ihly Potenzy slúžia na vytvorenie tisícov mikroskopických vpichov v epiderme. Rádiofrekvenčné (RF) mikroihličkové postupy kombinujú výhody týchto mikro poranení s rádiofrekvenčnou energiou, aby prenikli do hlbších vrstiev kože a vytvorili dramatickejšie výsledky.

Microneedling tiež vytvára kanály v pokožke, aby lokálne produkty ako sú séra a boostery prenikli čo najhlbšie do pokožky. Vďaka tomu dochádza k spevneniu a vyhladeniu pleti, redukcií vrások, zmenšeniu pórov a jaziev po akné. Potenza prebúdza potenciál vašej pokožky a výsledky budú predčiť vaše očakávania!

Teraz máte jedinečnú šancu vyskúšať revolučný beauty zákrok POTENZA v celkovej hodnote 3 900 €stačí sa zapojiť do našej súťaže na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});