"To, čo robíte, je choré!" Znechutení priatelia zosnulej princeznej Diany PREHOVORILI a rozhodne si nedávali servítku pred ústa

Svetoznáma séria z dielne Netlix „The Crown“ (Koruna), dostáva od blízkych princeznej Diany poriadne na frak! Údajne zámerne oživuje ...

Svetoznáma séria z dielne Netlix „The Crown“ (Koruna), dostáva od blízkych princeznej Diany poriadne na frak! Údajne zámerne oživuje najbolestivejšie obdobie v živote princa Williama a princa Harryho.

Fotogaléria

Štáb zodpovedný za natáčanie ďalších častí seriálu o kráľovskej rodine v súčasnosti natáča scény okolo tragickej smrti princeznej Diany. Malo by ísť o poslednú sériu seriálu „The Crown“, tá však vyvoláva množstvo odporu.

Kate Middleton
Bývalá zamestnankyňa princa Williama zhodnotila Katino chovanie: Prezentuje novodobý matriarchát, tvrdí Zobraziť článok

Naposledy sa v rozhovore pre The Sun do tvorcov seriálu obula priateľka princeznej Diany Simone Simmons. "Sú to krutí, sadistickí a zlí ľudia. Sú najnižší z najnižších.

Za pochodu prepisujú históriu, veľmi ma to hnevá. Navyše, Netflix zámerne oživuje najbolestivejšie obdobie v živote chlapcov (Princa Williama a princa Harryho, pozn.red).

Princ William
Princ William priznáva problémy: "Hnevám sa," vyhlásil Zobraziť článok

Núti ich znovu prežiť bolesť, agóniu a psychické trápenie, ktoré utrpeli, keď im zomrela matka. Podľa mňa je to hnusné a choré,“ vyhlásila Simmons. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});