Dámy, POZOR! Len kvalitné krémy nestačia: Spoznajte jediný trik, ktorý vedie k zdravej a mladistvej pleti

Možno máte poličku plnú kvalitných krémov, a dokonca chodíte na pravidelné ošetrenia. Lenže pravidlo zachovania krásnej pokožky tkvie ...

Možno máte poličku plnú kvalitných krémov, a dokonca chodíte na pravidelné ošetrenia. Lenže pravidlo zachovania krásnej pokožky tkvie v niečom inom!

Fotogaléria

3 zásady čistenia podľa MUDr. Mazreku

1. Náš cleanser používajte večer aj ráno. Hĺbkovo čistí, odstraňuje prebytočnú mastnotu, odumreté kožné bunky, make-up a iné nečistoty, ktoré zanášajú póry. Rozmasírujte malé množstvo cleanseru na vlhkej pleti, nezabudnite ani na krk! Opláchnite vodou.

2. Hebká textúra je ideálna pre všetky typy pleti. Neobsahuje sulfáty, jeho sila je v botanických extraktoch a ovsených amino kyselinách! Navracia pokožke potrebnú hydratáciu, má antioxidačné účinky a upokojuje iritovanú pleť.

3. Cleanser pokojne použite aj ako holiaci, alebo telový gél.

Nakúpte kozmetiku ZO SKIN HEALTH za 150 EUR a získajte CLEANSER zadarmo! Inšpirácia na obľúbené produkty známych žien:

Kristína Kormúthová

Nedá dopustiť na GROWTH FACTOR sérum. Ľahučký hodvábny gél, do ktorého sa zamilujú všetky typy pleti. Podporuje tvorbu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, čím zlepšuje elasticitu a pevnosť pleti.

Recenzia Kristíny Kormuthovej:

Dominika Mirgová

Zbožňuje COMPLEXION RENEWAL PADS. Okamžitý efekt! Tampóniky napustené kyselinou salycilovou a glykolovou odstraňujú prebytočnú mastnotu, odumreté kožné bunky a nečistoty zanášajúce póry.

Pozrite si recenziu speváčky Dominiky Mirgovej, ktorá sa tiež zamilovala do produktov ZO SKIN HEALTH. Pretože sú naozaj výnimočné a fungujú pre každú pleť!

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});