Dámy, POZOR! Len kvalitné krémy nestačia: Spoznajte jediný trik, ktorý vedie k zdravej a mladistvej pleti

Možno máte poličku plnú kvalitných krémov, a dokonca chodíte na pravidelné ošetrenia. Lenže pravidlo zachovania krásnej pokožky tkvie ...

Možno máte poličku plnú kvalitných krémov, a dokonca chodíte na pravidelné ošetrenia. Lenže pravidlo zachovania krásnej pokožky tkvie v niečom inom!

Fotogaléria

Je to veľmi jednoduché: bez čistej pleti sa nepohneme. Nezáleží, aké máte kvalitné produkty, séra, masky, a vôbec celú beauty starostlivosť – dôkladné čistenie je najzásadnejší krok k zdravej a krásnej pokožke.

Čistič/cleanser je preto absolútna nevyhnutnosť, a my vám predstavujeme jeden špeciálny, ktorý nebude vašu tvár zbytočne vysušovať, naopak. Príjemne nachystá pokožku na vstrebávanie ďalších krokov. A teraz ho môžete získať ZADARMO!

„ZO SKIN HEALTH sme priniesli ako prví na Slovensku, lebo ich produkty majú vynikajúce zloženie z top ingrediencií,“ vysvetľuje MUDr. Merita Mazreku, ktorá sa stará o pleť mnohých známych žien.

Do jej rúk sa zverili Dominika Mirgová, Kristína Kormúthová, Saša Holecová, Lucia Hurajová, Diana Mórová a množstvo ďalších žien, pre ktoré je vizáž dôležitý pracovný nástroj.

Dominika Mirgová, Diana Mórová a Kristína Kormuthová
Dominika Mirgová, Mórová aj iné krásky v siedmom nebi: Pleť ako z módneho magazínu! Vyskúšali sme FANTASTICKÚ METÓDU, tvrdia Zobraziť článok

Všetky sa zamilovali do kozmetiky ZO SKIN HEALTH, za ktorou stojí Zein Obagi, renomovaný americký dermatológ s vyše 35 ročnou praxou. Patrí k svetovým odborníkom na problematiku omladenia pokožky, a je medzinárodný expert v oblasti chemických pílingov.

Zein Obagi je autorom priekopníckych prístupov, ktoré obsahuje aj jeho kozmetika. Je zástancom názoru, že namiesto opravovania poškodení treba investovať do zdravej a správne fungujúcej pokožky!

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});